Rock 'N' Roll Is just Rock 'N' Roll

Rock 'N' Roll Ain't Noise Pollution

Rock 'N' Roll Ain't Noise Pollution

A kezdet

2015. április 02. - cifrakdaniel

Üdvözölnék minden kedves embert aki idetévedett a blogomra.

Mindig is ki szerettem volna próbálni, hogy milyen is az amikor nem csak a haveroknak mondom el a véleményemet, gondolataimat a koncertekkel, albumokkal, hírekkel kapcsolatban, hanem minden egyes rock kedvelő embernek. Természetesen az sem mellékes, hogy én is élvezzem amit csinálok, így magam szórakoztatására is fogom írogatni cikkeket ahogy tudom. Remélem nem fogok kudarcot vallani, bár nem lesz könnyű az elején az tény, bele kell majd rázódni. Elsősorban az általam kedvelt zenekarokkal fogok foglalkozni, de amennyire csak lehet próbálom majd a látószögemet tágítani.

Próbálok minél naprakészebb lenni, és az aktuális megjelenéssekkel egy időben írni az albumokról, koncertélményekről. Ezek mellett az korábban megjelent albumokat is megpróbálom majd bemutatni, amennyire csak lehet.

Remélem minél sokan kellemes kikapcsolódásra lelnek majd a blog olvasgatása közben.

Rock.

 

www_tvn_hu_aacfe59205a0e923ec0f64a289aa3797.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rnranp.blog.hu/api/trackback/id/tr47334706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása